WMW - Dubrovnik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Gerald Celente predviđa: Nafta će postati stvar prošlosti, dolaze nove vrste energije

gerald U svjetlu raznih dešavanja bez presedana koja se sada odvijaju diljem svijeta, glavni predviđaće trendova, Gerald Celente, je naveo što on očekuje u 2015. godini.

Erik King: "Džerald, postoji 9 vrlo uzbudljivih trendova koje predviđate za 2015. godinu. Za početak, što je s vašim glavnim trendom - "Ratovima cijena"? ".

Celente: "Sve stvari su povezane. Pogledajte što se događa sa cijenom nafte. Poslušajte što kažu ECB (Europska središnja banka), Japan i drugi diljem svijeta. Svi govore o deflaciji. Svi su zabrinuti da cijene naveliko padaju ".

"A tek cijena nafte ... Saudijska Arabija navodi da će cijena sirove nafte pasti na 60 dolara po barelu. Sjećate se da je u lipnju njezina cijena iznosila 115 dolara po barelu? Ono što vidimo su "Ratovi cijena". Što to Saudijci rade? Oni se žele riješiti konkurencije tako što će spustiti cijenu.

Pogledajte što se događa s prazničnom kupnjom. Crni petak, ili da kažemo crveni petak? Upravo to pokazuju brojke, pad od 11%. Ljudi su u ovo vrijeme već naveliko kupili blagdanske poklone da bi uspjeli kupiti ono što žele. Više ne.

Da se vratimo na naftu. Pretjerana opskrba. Veća ponuda od potražnje. Mnogo je više onoga što se prodaje od toga koliko se može kupiti. Upravo zato dolazi do "Ratova cijena". Dakle, deflacija je stvarna.

Sada ćemo vidjeti da sve više tvrtki snižava cijene kako bi privukle što više kupaca. Kako će se to završiti? Ne baš lijepo jer ljudima realno ne treba više proizvoda nego što mogu potrošiti ".

Hoće li će se fosilna goriva zamijeniti?

"Ovo je povezano s nekim drugim trendovima. Istovremeno se događa još jedan trend - "Dominantna energija". Priča se o alternativnim energijama i fosilnim gorivima. Fosilna goriva će u jednom trenutku postati alternativa.

Nekada je led bio energija, energija za hlađenje proizvoda. Sjetite se zatim svijeća, plinskih lampi. A onda se pojavila struja. Fosilna goriva će postati stvar prošlosti isto kao led i plinske lampe. Upravo to se sada događa. Najavljuju se nove dominantne energije - energija vjetra, solarna energija, geotermalna energija i biogorivo. To će biti jedan od glavnih trendova u 2015. godini.

Drugi će reći "Pa, ako cijene energije budu niske, neće biti potrebe za pronalaženjem alternative jer će fosilna goriva biti jeftina". Međutim, to ne ide baš tako. Sve je više otkrića iz oblasti obnovljive energije, a među njima je i vodikova energija koja tek treba preplavi tržište ".

Izvor: webtribune

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
334189