WMW - Dubrovnik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Uništena višejezična informativna ploča na Orsuli

unistena informativna plocaI dok se čitava Hrvatska danas s pravom veseli inauguraciji prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, dubrovački domobrani ne bez razloga, tuguju. Naime, nakon dojave sugrađana i obilaska terena uočeno je namjerno i potpuno uništenje višejezične informativne ploče na Spomen prostoru na Orsuli, koja je postavljena 19. listopada 2014. godine u prigodi obilježavanja 70-te obljetnice stravičnog komunističkog zločina nad 13-ricom mladića, lokalnih domobrana.

"Zločin su prilikom ulaska i tzv 'oslobođenja' Dubrovnika podkraj listopada 1944. godine počinili pripadnici partizanskih postrojbi, a prva spomen ploča ubijenim Konavljanima postavljena je u neovisnoj hrvatskoj državi 1996. godine. Potpuno uređenje prostora na Orsuli dovršeno je prošle godine, da bi proteklih dana mjesto pokolja na Orsuli, bilo još jednom oskvrnjeno 'krvavom rukom protivnika' neovisnosti i pomirenja, različitosti i demokratičnosti u Republici Hrvatskoj.

Obavještavamo i očekujemo od svih mjerodavnih državnih tijela i djelatnika policije da poduzmu neophodne istražne radnje, kako bi se otkri(o)li počinitelji tog gnjusnog čina, jer je u nepunu godinu dana, nakon uništenja križeva i nadgrobnih spomenika na Domobranskom groblju u Gospinom polju, ovo drugi napad na legalno postavljene spomenike domobrana i domobranstva", stoji u priopćenju udruge ", stoji u priopćenju udruge Hrvatski domobran Dubrovnik, koje potpisuje predsjednik Željko Kulišić.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
413673