WMW - Dubrovnik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ekipa Neretva Run poziva na prvu uličnu utrku u gradu Metkoviću

 

neretva runUdruga Gusarice, Ruđer Bošković, CB Maka i KBK Sparta Metković 22. ožujka organiziraju: Prvu Metkovsku Skalinadu. Dužina staze je 1470 metara,a broj skalina iznosi 538. Utrka je jedinstvena zato što se trči preko stepenica grada Metkovića, po staroj gradskoj jezgri, a povezuje dvije crkve u našem gradu, najstarije dijelove grada, te park šumu Predolac. Start utrke je Trg kralja Tomislava zatim slijede Skale 2 i 3 do crkve sv.Ilije, pa skale put groblja do crkve sv.Đorđa, gdje se polukružno ide Tivatskim skalama i skalama 7 i 8 do najstarijeg dijela grada Krnjesavca, zatim ulicom Paške Baburice na zadnje skale u utrci, skale 9, a nakon toga pravcem od 400m ulicom oca Ante Gabrića do samog ulaska u cilj koji je također na Trgu kralja Tomislava. Start utrke je u 12h,a u slučaju kiše,start se pomiče za pola sata. Svaki sudionik će morati prije starta utrke potpisati izjavu o sigurnosti da nastupa na vlastitu odgovornost, a maloljetne osobe uz pristanak roditelja.

NAGRADNI FOND:
Muškarci:
1.mjesto-500kn+plaketa
2.mjesto-400kn+plaketa
3.mjesto-300kn+plaketa

Žene:
1.mjesto-500kn+plaketa
2.mjesto-400kn+plaketa
3.mjesto-300kn+plaketa

Također, postoje nagrade za najbržeg natjecatelja i natjecateljicu iz doline Neretve, te za najmlađeg i najstarijeg. Startnina za sudjelovanje iznosi 50kn, a uključuje sudjelovanje u utrci, poklon majicu sa logom utrke, startni broj, ručak, osvježenje prije, tokom i po završetku utrke. Prijave se vrše do 15.03.2015, no možete i koji dan poslije. Medijski pokrovitelji utrke: Metković News, Radio Delta, Radio Narona Projekt podržavaju: Grad Metković, Turistička Zajednica grada Metkovića.

Prijaviti se možete putem fb stranice Neretva Run / lifestyle, health and competition, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na brojeve mobitela: 0921998584 i 0922397449.

 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
413779