WMW - Dubrovnik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Ante Jović operiran, sve je bliže ostvarenju svoje jedine želje

ante jovic operiranAnte Jović, dječak iz Mokošice,čija je jedina želja prohodati, operiran je prije par dana u Zagrebu. Operirano mu je stopalo, obavljeno opuštanje tetiva, te presađivanje kosti u stopalo, javlja Vlaho Aničić voditelj FB grupe Ante Jović. Njegovi roditelji zahvaljuju svim dobrim ljudima, koji su pomogli da Ante dođe korak bliže ostvarenju svoje jedine želje.

Obitelj se želi zahvaliti Klinici za dječje bolesti Zagreb - Zavodu za dječju ortopediju, osobito v.d. Pročelniku Zavoda, liječnicima koji su operaciju izvrsno obavili, medicinskim sestrama i svom ostalom osoblju, na brizi, usluzi i predanosti. Posebno se zahvaljuju gospodinu Andru Vlahušiću na njegovom višekratnom angažmanu oko realizacije po ovom pitanju, kao i na dugogodišnjoj pomoći vezanoj za Antu. Hvala iznad svega svim ljudima u ovoj grupi, kao i ljudima koji tu nisu, a zajedno sa ovim prvima, su svojom nesebičnom financijskom i drugom pomoći našem Anti omogućili adekvatno liječenje.

 

Hvala njegovim fizioterapeutima i maserkama, koji mu sada dolaze kući i vrše tretmane, kako bi se što manje naprezao i što brže oporavljao. Za Antu je ovo veliki korak na njegovom putu ka krajnjem cilju - stati na noge! Živjeli!", stoji u postu koji potpisuje Vlaho Aničić.

 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
413733