WMW - Dubrovnik

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Korčulansko brodogradilište LEDA kreće u nove poslove remonta brodova

brodogradiliste LEDANakon prošlogodišnje propasti nizozemskog brodogradilišta“Peters Shipyards“ iz Kampena, za koje je korčulansko brodogradilište LEDA d.o.o. od 2000. godine izgradilo 25 velikih specijalnih brodova za prijevoz tereta po sjevernim morima, LEDA se okreće novim naručiteljima.

Vicko Ivančević, tehnički direktor Lede zadovoljno ističe da je bankrot naručitelja“Peters Shipyards“ prošlost, Leda je pronašla novo tržište, za koje velike novogradnje više nisu glavni proizvod. Bilo je teško, kaže tehnički direktor Lede,ali upornost uprave i radnika (neki napustili brodogradilište) koji su radili bez ili s umanjenom plaćom, rezultiralo je da trenutnih 60 radnika, uz 15 kooperanata,ima posla. U proteklih 10 mjeseci izgradili su 24 lifta za najveći kruzer na svijetu, koji se gradi u Finskoj, kaže Vicko Ivančević, uz ohrabrenje da su u međuvremenu potpisana dva nova ugovora za izgradnju mini kruzera dužine 46 m (naručitelj iz Krila Jesenice i Splita) također je izvršeno dodatno produženje manjeg putničkog broda.

Još postoje dogovori za daljnju izgradnju manja tri kruzera. Novi posao je zahtijevao dodatne investicije, kaže Vicko Ivančević, koje su u tijeku.  

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
413661